marți, 18 ianuarie 2011

pentru o prietena

voi dedica aceasta scriere prietenei mele care se afla acum intr-un moment de cumpana si care alearga ingrozita in fata unei avalanse. stiu ca totul pare surpat in jurul ei si ca nu gaseste nici un punct de sprijin dar o sa-i spun doar ca suntem alaturi de tine noi toti cei are te iubim (mama, fratele, prietenele adevarate) si daca ne vei lasa vom incerca sa alergam cu tine in fata avalansei si nu o vom lasa sa te inghita, tot ce trebuie sa faci este sa ne chemi. iar daca  soarele apare si ti se pare ca totusi ar mai fi o speranta sa recladesti lumea care ai avut-o pana sa inceapa avalansa o sa-ti spun doar ca nu merita si ca indiferent cat de obosita ai fi gandestete ca nu meriti si nu meritai sa-ti ruineze lumea o persoana pentru care ai fi fost in stare sa-ti dai si viata.
ti-a aruncat la gunoi inima plina de bunatate si de dragoste, tu ai recuperat-o ranita si distrusa, iti cer sa ne lasi sa te ajutam sa o vindecam si sa o facem mai puternica pentru ce va urma.
CE NU TE OMOARA TE FACE MAI PUTERNIC !!!!!!

iti cer doar sa nu uiti ca suntem alaturi de tine si ca nu voi putea sa nu fac nimic pentru tine, tu meriti tot cei mai bun in lumea asta. iar pentru viitor gandestete ca tot raul este spre bine, fii puternica iar cand gandurile si sentimentele tale nu sunt pe aceeasi lungime de unda ai cui sa-i ceri sfaturi si pareri.
esti a doua sora a mea la care nu voi putea sa renunt niciodata. ai grija de tine acolo unde esti pentru a desi esti departe nu esti singura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu