sâmbătă, 8 ianuarie 2011

....inceput si sfarsit

am hotarat sa fac acest lucru in urma unei intamplari nefericite,in data de 07.01.2011 am cunoscut o persoana in varsta de 29 de ani, care 3 ore mai tarziu avea sa moara intr-un accident nefericit pe una din soselele Romaniei noastre, nu a avut nici o sansa de supravietuire, a murit ... instantaneu in urma impactului cu unul din nenumaratii copaci aflatii pe marginile soselelor noastre comuniste, da comuniste, pentru ca au fost proiectate atunci pentru un trafic limitat iar noi in ziua lui 2011 circulam pe aceste sosele aproape cum se circula pe autrostrazile celorlalte tari europene bine dezvoltate.

DN4- supranumit de participantii la trafic si drumul mortii si-a insusit pe fiecare sens cate o pereche de "santuri", formate binenteles datorita traficului greu, pe care rotile unui autoturism nu se pot incadra, distanta dintre ele find mult mai mica in comparatie cu cea a camioanelor. Eu cunosc acest DN de 5 ani iar schimbarea pe care o vad anual nu este decat accentuarea acestor santuri. O sa-i intreb pe cei de la ADP Calarasi si nu numai pe ei ci si pe celelalte autoritati : de cati copii sacrificati mai aveti nevoie? sau poate ca trebuie sa fie sacrificat si unul din copii vostrii pentru a va trezii din somnul vostru de la birourii? cate "casute" s-au construit cu banii de pe roviniete?

 Ne zbatem si ne chinuim sa terminam o facultate buna, sa gasim un job bine platit, sa ne oferim un trai decent, dar uitam sa ne gandim la noi si la faptul ca nu suntem nemuritori si ca nu vom avea suficient timp niciodata pentru noi.

Voi dedica acest blog timpului meu pentru mine.

Un comentariu: